BESTEL De Geluksprofessor

voorpagina geluksprofessor vlinderBestel nu op bol.com – 19,95

De geluksprofessor – Patrick van Hees

Cuno Groen, professor aan Nyenrode, heeft bereikt wat hij wilde. Dacht hij. Maar als zijn promotie niet doorgaat, zijn vriendin hem inruilt voor een ander en hij als succesvolle marketingexpert op zijn retour blijkt, stort zijn wereld in. Cuno vlucht naar Cambridge. In die eeuwenoude universiteitsstad die zoveel briljante geesten heeft voortgebracht, probeert hij het grote geheim van een gelukkig leven te vinden.

 

Maar daarvoor moet hij tot in de diepste krochten van zijn eigen ziel afdalen. De Geluksprofessor is een meeslepende, beurtelings ontroerende en inspirerende roman die haarfijn de tijdgeest blootlegt. Hoe ver mag je gaan in de jacht naar geluk?

Bestel nu op bol.com – 19,95

Deel dit bericht op:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
9 antwoorden
 1. peter spijker
  peter spijker zegt:

  beste patrick,

  in het blad salesmanagement wilden we een stukje van je opnemen, met foto.
  wat vind je daarvan?
  groet, Peter Spijker tel. 06-41228022

  Beantwoorden
  • patrick
   patrick zegt:

   Beste Henri,

   Vooralsnog komt er nog geen digitale versie. Dit is ingegeven door het feit dat er inmiddels meer illegaal gekopieerde versies van ebooks in omloop zijn dan betaalde.

   Met vriendelijke groet,

   Patrick

   Beantwoorden
   • Tamarinde
    Tamarinde zegt:

    Dag Patrick,

    Omdat ik in het buitenland woon, zou ik erg blij zijn met een digitale versie van uw boek. Overigen als ik een E-boek mooi vind koop ik het alsnog voor in mijn bibliotheek. En om uit te lenen, want ik leen al mijn boeken graag uit, ook een vorm van illegaal kopiëren als je zwart-wit denkt
    Maar ik wil u iets geven om over na te denken: in de jaren 90 werkte ik intensief samen met een bekende filosoof die mij een hele wijze raad gaf en voorleefde. Hij was een man die borrelde van de ideeën die hij uitwerkte in seminars en daar schreef hij ook boeiende boeken over. Hij wilde nooit copyright in zijn boeken of op zijn ideeën, hij zei, laat iedereen het maar gebruiken, graag zelfs, dan gaat het zeker de wereld over, en het stimuleert mij om nieuwe dingen te bedenken. Bovendien alles wat je deelt wordt meer en het komt ook altijd weer bij je terug in een andere vorm. Ik vond dat heel bijzonder in een wereld waar er veel gestreden wordt over plagiaat, en eigendomsrechten ….etc. Maar ik ben het hierna zelf ook gaan toepassen, en het werkt, ik zie nu jaren later mensen die ik niet ken werken met de door mijn ontwikkelde integriteitmethode, of ik lees mijn eigen uitspraken terug, iets waar ik blij van word. Wat er ook gebeurt is dat wanneer je begint met uitdelen er heel veel terugkomt, inderdaad in andere vormen, maar het werkt wel, het is werkelijk wederkerigheid. Ik ben er beslist een rijker mens door geworden. En ik heb er geen seconde spijt van gehad, het was een van de beste adviezen die ik ooit kreeg. Overigens vind ik uw houding ten aanzien hiervan eigenlijk niet passen bij wat u voorgeeft te zijn: een geluksprofessor, hoort delen daar niet bij?

    Een fijne dag nog en vriendelijke groet, Tamarinde

    Beantwoorden
 2. Henri Koppen
  Henri Koppen zegt:

  Dag Patrick,

  Ik snap je angst dat digitale boeken sneller gekopieerd worden, maar is onbekendheid niet een groter gevaar voor de schrijver dan piraterij? En zeker als de fysieke versie nu al een aantal maanden oud is, zorgt een eboek niet meer voor kannibalisme.

  dat zijn mijn twee centen…

  Beantwoorden
 3. Ingrid kroes
  Ingrid kroes zegt:

  Beste Patrick,

  De naam Patrick van hees hoorde ik vanochtend op de radio. Die ken ik dacht ik. Je had het een paar jaar geleden al over het schrijven van dit boek. Proficiat met het boek en het succes. Ik ga het zeker lezen.

  Groet Ingrid kroes (pmg2008 met de rode schoenen)

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *