In de voetsporen van De Geluksprofessor...

Masterclass True Leadership

Tijdens deze inspirerende Masterclass True Leadership maakt u kennis met de visies van toponderzoekers, trainers en inspirators op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ook treedt u in de voetsporen van De Geluksprofessor uit het gelijknamige boek en maakt u zich zijn theorie van The Road to Happiness volledig eigen. U volgt een intensief en gevarieerd programma met lezingen, opdrachten, ontmoetingen in Cambridge en reflectiemomenten onder begeleiding van ervaren coaches.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een gelukkige professional niet alleen minder vaak ziek is, maar ook productiever, socialer en creatiever is. Gebruik de nieuwste inzichten uit de Positieve Psychologie, het populairste vak aan Harvard, en leer hoe gelukkig leiderschap uw leven waardevoller maakt.

Wat biedt deze masterclass u?

  • Leer uw innerlijke inspiratiebronnen kennen en optimaal benutten.
  • Ontdek uw oplaadpunten en daarmee uw vitale bron van energie.
  • Pas de drie bouwstenen geluk toe in zowel werk als privéleven.
  • Vergroot uw productiviteit en creativiteit.
  • Creëer een optimale verbinding tussen doelstellingen, klanten, collega’s en andere stakeholders.
  • Haal, vanuit een innerlijke balans, meer voldoening uit uw werk.
  • Help anderen hetzelfde te bereiken.

De Masterclass True Leadership is een initiatief van:

Erica Rijnsburger, trainer, coach, auteur van Verborgen Wijsheid en co-auteur van de Coachingskalender.
Patrick van Hees, spreker, coach en auteur van De Geluksprofessor, De Geluksoma en Geluk is D.O.M.
Frank Schaper, oud-executive van KLM, managementcoach en auteur van zes managementboeken, waaronder Hoe je een geboren leider wordt.

Vertrek: dinsdag 30 juni 2020 9:00 uur.
Terugvlucht: donderdag 2 juli 2020 19:00 uur.

Locatie: Universiteit van Cambridge, Engeland (Nederlandstalige begeleiding).

Investering: € 1.995,- excl. BTW en reis- en verblijfkosten. Op verzoek kunnen wij vliegtickets, vervoer naar Cambridge en verblijf (volpension) voor u regelen. Hiervoor geldt dan een toeslag van € 795,-. Reist u op eigen gelegenheid, wilt u dit dan bij uw inschrijving vermelden?

Inbedden in de praktijk: na afloop van de Masterclass zijn de trainers nog zes maanden telefonisch en via e-mail beschikbaar voor coaching omtrent de inbedding van de opgedane kennis in de praktijk, inclusief één face-to-face coachingsgesprek.

Drie dagen True Leadership heeft dezelfde intensiteit en impact als 14 dagen IMD in Lausanne. Echt een aanrder voor drukbezette managers in crisistijd!

Rolf van Woerkomdirecteur Marketing & Verkoop Zwitserleven

De Masterclass True Leadership laat je wezenlijk voelen wat de essentie is van het persoonlijk en professioneel leven en welke rol je daarin kunt spelen.

Antoinette Kalkmanalgemeen directeur Nationale Waarborg

In een perfecte ambiance combineer je het optimaliseren van leiderschapskwaliteiten met het delen van ervaringen met andere professionals.

Jos Vorkmede eigenaar TolVorkGroeneveld
Deel dit bericht op:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn


personalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklacecustomized name necklacemothers day necklacemothers day jewelry1st mothers day giftsmothers day ringsmother's day jewelryfirst mothers day giftkpopbts merchbt21 storekpop merchkorean fashionkpop fashionkorean sweatshirt