Patrick zelf

Patrick van Hees

Patrick van Hees (1969) groeide op in een volksbuurt in Zaandam. Hij studeerde Commerciële Economie en Sociale Wetenschappen. Tijdens zijn studies werkte hij ‘s nachts als taxichauffeur in de regio Amsterdam. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich volledig te richten op het onderwerp ‘geluk’.
Patrick deed vijf jaar onderzoek en reisde onder meer twaalf keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksformule’ Geluk is D.O.M., die hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman ‘De Geluksprofessor’ (2011), en verder uitwerkt in ‘De Geluksoma‘ (2015, over het geheim van gelukkig oud worden) en zijn meest recente boek ‘Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk‘ (2016). Patrick verzorgt lezingen, workshops en masterclasses over geluk in binnen- en buitenland. Ook treedt hij geregeld op als dagvoorzitter.

Van Hees is getrouwd, woont in Zaandam en heeft drie kinderen.

Zijn eigen geluksniveau ligt op een 9,5.

Ambassadeur & Initiator

Patrick is ambassadeur voor Habitat for Humanity Nederland

en

logo_home_nederlandse boekenbon

Daarnaast is hij o.a. mede-oprichter van de Culturele Raad Zaanstad en van Festival Strand.

Deel dit bericht op:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn


personalized name necklacecustom name necklacecustom necklacepersonalized necklacesnecklace with namename plate necklacecustomized name necklacemothers day necklacemothers day jewelry1st mothers day giftsmothers day ringsmother's day jewelryfirst mothers day giftkpopbts merchbt21 storekpop merchkorean fashionkpop fashionkorean sweatshirt